Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Veetec
    odpowiedział(a)
    Tylko czasem dodzwonic sie do nich jest bardzo trudno ...

Zostaw komentarz:

• patryk_wawa
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez mozgi
    patryk_wawa ok 100m od nich jest bankomat, wiem bo raz nie miałem gotówki :wink:
    Dzięki

Zostaw komentarz:

• letkus
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez pskosz
    tylko gotówka
    ale dzwonią ile kosztowała robota więc można się przygotować
    Byłem "pierwszy raz" i chyba nie ostatni...
    Po podaniu ceny przez telefon, kwota się nie zmienia :wink: , więc nie trzeba wypłacać więcej - na wszelki wypadek.
    Odnośnie cen, nie wypowiadam się, bo nie sprawdzałem, ile by kosztowało w innych warsztatach, a oprócz przeglądu, miałem trochę innych "wymian".
    Co ciekawe, znikły "dodatkowe dźwięki umilające jazdę" :lol:

Zostaw komentarz:

• mozgi
    odpowiedział(a)
    patryk_wawa ok 100m od nich jest bankomat, wiem bo raz nie miałem gotówki :wink:

Zostaw komentarz:

• pskosz
    odpowiedział(a)
    tylko gotówka
    ale dzwonią ile kosztowała robota więc można się przygotować

Zostaw komentarz:

• patryk_wawa
    odpowiedział(a)
    A mają tam możliwość płatności kartą, czy tylko gotówka??

Zostaw komentarz:

• bitels
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez pskosz
    8-18
    w sobotę nie pracują, ale moja siostra odbierała fabie bo piątek nie zdążyła i Piotr (szef) poszedł je na ręke
    dzięki za odpowiedź

Pozdrawiam
    Bartek

Zostaw komentarz:

• pskosz
    odpowiedział(a)
    8-18
    w sobotę nie pracują, ale moja siostra odbierała fabie bo piątek nie zdążyła i Piotr (szef) poszedł je na ręke

Zostaw komentarz:

• bitels
    odpowiedział(a)
    witam
    w jakich godzinach jest otwarte i czy pracują w Sobotę??
    z góry dzięki za odpowiedź

Zostaw komentarz:

• sebu
    odpowiedział(a)
    A więc tak wstawiłem dzisiaj swoją na wymianę sprzęgła + swoje części za robociznę wzieli 350 zł.+łapa i kołek = 440 zł. ok cena dobra .Ale jeden z pracowników ułamał mi regulację lusterek oczywiście BRAK WINNEGO :shock: ,bardzo mnie to zdenerwowało, ponieważ jak wstawiałem samochód to wszystko było OK.Właściciel zaproponował mi ,że koszt przełącznika podzielimy na pół :x , myślałem że wyjdę z siebie ,po dalszej wymianie zdań zaproponował mi że zapłacę 450 zł. i jutro podjadę po nową regulację. A więc podsumowanie robota obsługa na + tylko ten nieszczęsny incydent :diabelski_usmiech

Zostaw komentarz:

• JPS1972
    odpowiedział(a)
    Dla lubiących jeździć z GPS podaję namiary :szeroki_usmiech

długość - E 20 stopni 57 minut 48 sekundy 47 setne sekundy
    szerokość - N 52 stopnie 14 minut 4 sekundy 47 setne sekundy

Zostaw komentarz:

• Bear.Paw
    odpowiedział(a)
    Dzisiaj z rana wpadłem na szybką wymianę osłon pod silnikiem w o1 turbo. 30 min roboty, koszt 200 zł - części + robocizna.
    Polecam szczerze.

Zostaw komentarz:

• RMG
    odpowiedział(a)
    ja ogólnie polecam, znają się na rzeczy i nie ściemniają, żeby niepotrzebnie wciskać niepotrzebnych wymian/napraw... jedyne co to robią mi już od dłuższego czasu usterkę, przez którą autko traci moc przy 3300-4000 obrotów (to już było kilka razy poruszane na forum), no ale next week się do nich znów wybieram, może tym razem uda im się zakończyć temat

Zostaw komentarz:

• tomil
    odpowiedział(a)
    aldam, to podpytaj u kolegi Robekcool- ma baaardzo dobre ceny.

Zostaw komentarz:

• mozgi
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez holek88
    Nie no, jestem pewny że to ten zakład... Może on zrozumiał że mi chodzi o przegląd techniczny...? Powiedziałem mu że chodzi mi o wymiane oleju i filtrów, a on mi na to że chce przegląd, no to pomyślałem że tak on to nazywa i przytaknąłem... może tutaj tkwi róznica w cenie? no nic, po prostu zadzwonie tam jeszcze raz i zapytam.

(wymiana wszystkich filtrów 50zł i podłączenie kompa 30 zł ) minus rabat dla OCP , ale zawsze można próbować negocjować w sprawie kompa :P

PS. Odnośnie tego co napisałeś to szczerze mówiąc warto zrobić u nich przegląd szczegółowy auta bo rzeczywiście koszt to 190zł i będziesz miał wymianę filtrów i podłączenie kompa :wink:

Zostaw komentarz:

• holek88
    odpowiedział(a)
    Nie no, jestem pewny że to ten zakład... Może on zrozumiał że mi chodzi o przegląd techniczny...? Powiedziałem mu że chodzi mi o wymiane oleju i filtrów, a on mi na to że chce przegląd, no to pomyślałem że tak on to nazywa i przytaknąłem... może tutaj tkwi róznica w cenie? no nic, po prostu zadzwonie tam jeszcze raz i zapytam.

Zostaw komentarz:

• mozgi
    odpowiedział(a)
    chyba coś źle usłyszałeś, bo ja też swój olej przywożę castrol 5w40 ( bo leją tylko motul), swoje filtry( zakupione na forum u kolegi Maciejek) i płacę w granicach 50zł, wiec nie wiem co jest grane :roll: a i jeszcze biorą chyba 20-30zł za podłączenie kompa, ale mi zrobili za free już w tej w cenie, może pomyliłeś warsztaty lub rozmawiałeś z jakoś inną osobą niezwiązaną z tym warsztatem?

Zostaw komentarz:

• holek88
    odpowiedział(a)
    Kurcze, przeczytałem Wasze rekomendacje, podjechałem dzisiaj do tego warsztatu, tak żeby zapytać o cenę inspekcji serwisowej, bo mi się zbliża.
    No i mówie że mam swoje części, olej + filtry i pytam - ile?
    A tu jak grom z jasnego nieba spada na mnie odpowiedź 200zł!!
    Chłopaki, co Wy o tym sądzicie? Jak wróciłem do domu to zadzwoniłem jeszcze do warsztatu gdzie robiłem poprzedni przegląd serwisowy i za tą sama usługe wymiana oleju + filtry krzyknęli mi 60zł... Jakies opinie na ten temat?

Zostaw komentarz:

• pskosz
    odpowiedział(a)
    A kogo OI stoi od 2 dni na syreny. Rejestracja WPI Pozdrawiam

Zostaw komentarz:

• marek1
    odpowiedział(a)
    wpadne do nich na przeglad + filtry+ olej no i co tam jeszcze wyjdzie :wink:

Zostaw komentarz:

• aldam
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez loru
    lorak999,
    ktoś od nas z forum też już tam jeździł ze swoją O2.
    Jeszcze kilkanaście kkm i moja o2 u nich zawita na serwis olejowo-filtrowy.

Zostaw komentarz:

• chmieljr
    odpowiedział(a)
    Warsztat godny polecenia! Wymienili mi tarcze i klocki z tyłu - części orginale - a cena w porównaniu do ASO - rewelacyjnie niska. Poza tym bardzo konkretny właściel\przyjmujący auto do serwisu.

Zostaw komentarz:

• RALF
    odpowiedział(a)
    no ja pewnie zawitam w piątek u pana Wojtka

Zostaw komentarz:

• pskosz
    odpowiedział(a)
    Byłem ostatnio 29 grudnia i stała O2 na tarcze klocki +olej i filtry.
    Więc robią :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• lpawlak
    odpowiedział(a)
    Ja byłem wymieniałem klocki i olej w skrzyni.

Zostaw komentarz:

Pracuję...